Alufóliák

Kelly alufóliákCégünk által forgalmazott alufóliák kitűnően alkalmazhatók általános konyhai használatra (sütéshez, grillezéshez, valamint pároláshoz), illetve nagyüzemi felhasználásra.

A standard hosszúságú (10; 20; 30 méter) és szélességű (29 cm) tekercseken kívül, egyedi igények szerint gyártunk hosszabb kiszerelésű (100; 200; 300 méter), alufólia-tekercseket is.
...További képek...

 
Frissentartó fóliák

Kelly frissentartó fóliákFrissen tartó fóliáink minden tekintetben megfelelnek a mai igényeknek, felhasználhatóságának területei szinte korlátlanok. Multifunkcionális, egyszerűen kezelhető, költséghatékony.

Környezetvédelmi szempontból is ideálisan hasznosítható eszköz .

Termékünk fokozott folyadék-, és gázzáró-képessége; valamint íz-, és szagsemleges tulajdonságai alapján az élelmiszeripar és a háztartások egyik alapvető csomagolóanyagává vált. Felhasználása egyszerű, gyors, időtakarékos, higiénikus.

Kiszerelése: 20m, 30m, 45m, 50m, 100m, 300m –amely praktikus tépőfogas dobozban is kapható.

...További képek...

 
Uzsonnás és hűtőtasakok

Kelly uzsonnás és hűtőtasakokAz élelmiszerek hűtőben/fagyasztóban való higiénikus tárolásának legegyszerűbb módja, ha a kifejezetten erre a célra használt uzsonnás és hűtőtasakokba tesszük azokat.

Az így tárolt húsok, gyümölcsök, zöldségek hosszú ideig biztonságosan fogyaszthatók, kisebb helyen elférnek hűtőszekrényünkben.

Ugyanezen tasakok kiválóan használhatóak uzsonna csomagolására is. 2-3-6 L


További képek...

 
Szemeteszsákok

Kelly szemeteszsákokA szemeteszsákok legfontosabb feladata az azonos méretű szemetes-edények tisztán tartása, használatukkal könnyebben üríthető az edényzet.

Többféle méretben kapható: 20L; 30L; 60L.

Önálló szeméttárolásra is alkalmazhatóak, de erre a célra inkább az erősebb, önhordó kukazsákokat javasoljuk.


...További képek...

 
Kukazsákok

Kukazsákjaink 3 fő csoportba sorolhatóak:Kelly kukazsákok

  • kukabélelő zsákok: vékonyabb anyagból készülnek, így ezek felhasználási módja -javaslatunk szerint- megegyező a szemeteszsákokéval. Méretük: 110L, és 135L.
  • önhordó kukazsákok: ezek vastagabb anyagból készülnek, így bátran használhatóak önállóan is hulladék tárolására-, szállítására. 110L; 135L és 160L kiszerelésben gyártjuk és árusítjuk.
  • SUPER márkajelzésű kukazsákjaink extra vastagságuk miatt kapták a megkülönböztető jelzést. Közel kétszer vastagabb anyaguk, mint önhordó termékeinknek. 60L, 135L, 160L és 200L-es méretben kaphatóak.

    További képek...
 
Húzózáras kukabélelő zsákok

Kelly húzózáras kukabélelő zsákokA szemeteszsákok továbbfejlesztett, a mai kor igényének legjobban megfelelő változata.

A húzózáras kukabélelő zsákok szája a beleépített zárószalagnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen zárható, ezzel higiénikusabban és praktikusabban kezelhető, áthelyezhető a hulladékkal teli zsák.

Méretei: 25L; 40L; 70L;120L.

....További képek...

 
Simítózáras tasakok

Kelly simítózáras tasakokSimítózáras tasakok

Legfontosabb tulajdonságuk az, hogy többször felhasználhatóak- így nem terheli a környezetet annyira, mintha eldobható tasakokat használnánk.

 

A simítózárral gyorsan és egyszerűen le tudjuk zárni, majd ugyanilyen egyszerűen nyitni. A felhasználhatósága is széleskörű, hiszen így szinte bármilyen területen alkalmazható.

Termékünk 2 és 3 literes kiszerelésben kapható.
... További képek...

 
Sütőpapírok és sütőfóliák

Sütőpapírok:

Kelly sütőpapírokA Kelly sütőpapír pergamenpótló alappapírból készül, melynek legfontosabb tulajdonsága a nagyfokú hőállóság. Abszolút íz-,és szagsemleges, ezáltal semmiféle formában nem befolyásolja a segítségével készített élelmiszerek ízét és állagát. Használatával könnyebbé válik a sütő-formák tisztán tartása. 15 méteres kiszerelésben kapható.

 

 

Kelly szilikonos sütőpapírok

A Kelly szilikonos sütőpapír felhasználhatósága megegyezik a normál sütőpapíréval, természetesen az ételt sem ízben sem állagban nem befolyásolja. 8 méteres kiszerelésben kapható.

 

 

Sütőzacskók:

Kelly sütőzacskókA Kelly Sütőzacskó teljes mértékben a mai konyhák kelléke. Speciális.anyagának köszönhetően hozzáadott zsiradék nélkül készülhet el az étel, és sütés közben megőrzi a különféle húsok, zöldségek aromáit.

Egyedülálló tulajdonságának köszönhetően a sütőfóliában lefagyasztott étel a fagyasztóból közvetlenül a sütőbe helyezhető, így értékes időt..nyerhetünk az olvasztási folyamat kihagyásával, valamint a sütő-edényzet tisztítása is leegyszerűsödik.

Fajtái:

  • húsos,
  • steakes,
  • csirkés,

További képek...

 
Befőzési kellékek

A befőzés és tartósítás során régóta bizonyítottak cégünk termékei, melyek a régi hagyományos anyagokból és minőségben készülnek. Mindhárom tartósítási eljárásnál – vízgőz; száraz gőz; hideg eljárás,- kiválóan alkalmazhatóak.

Kelly befőzési celofán

 

...A Befőzési celofán segítségével zárhatjuk le légmentesen az eltenni kívánt ...alapanyagokat (lekvárok, befőttek, savanyúságok, stb…).

...4 db 400*400mm-es ív található egy csomagban.

 

 

Kelly befőzési fólia

 

...A Befőzési Fólia a celofán modern változata, tulajdonságaiban és felhasználási ...területben megegyezik a celofánnal, azonban jobb paraméterekkel bíró termék.

...50 db 165*165mm-es lap található egy csomagban.

 

 

 

Kelly gumigyűrű

...A Gumigyűrű segítségével könnyen rögzíthetjük az üvegek tetején a celofánt ill. ...fóliát.

...500 gyűrűt tartalmaz egy csomag. Egyedi kiszerelésben (kg-onként csomagolva) is ...kérhető.

...További képek...

 
Habtálca csomagolók

Ezek a frissentartó fóliáink legfontosabb felhasználási területei az ipari élelmiszer-csomagolás: húsok, gyümölcsök, zöldségek, sütőipari termékek, különböző élelmiszerek.

 
Ipari csomagoló anyagok

Cégünk az ipari csomagoló anyagok területén is vezető piaci szereplő. Az általunk gyártott és forgalmazott sztreccsfóliák jellemzője, hogy anyagában tapadós (akár mindkét oldalán), nyújtható és rugalmas. Felhasználása univerzális, csomagok rögzítésére, szállítás és tárolás könnyítésére.

Főbb típusai:

-ECO sztreccsfólia- környezetbarát megoldás a csomagolási területeken.

-gépi sztreccsfólia: automata palettázó gépekre; tekercsekben szállítva; különböző szélességben, vastagságban és csomagolással.

-kézi sztreccsfólia: szintén tekercsben kiszerelve, többféle szélességben és vastagságban, különböző csomagolással készülnek.

Amennyiben több információra lenne szüksége, kérem látogasson el a RotaPack honlapjára.

 


Amit kínálunk

Disztribútor partnereinknek

- Marketing támogatás
- Versenyképes árak
- Közvetlen gyártói kapcsolat
- Értékesítési támogatás

Áruház-láncoknak

- 100%-os kiszolgálási szint
- Rugalmas fizetési kondíciók
- Magas készletezési szint
- SAP rendszer
- Egyedi igények kiszolgálása
- Multik által megkövetelt szerződés megfelelőség

Saját márkás termékek gyártása

- Optimális készletezés a 100%-os kiszolgálási biztonságért
- Kedvező ár mellett állandó magas minőség
- Több, mint 10 éves gyártói tapasztalat
- Gyártóként egyedi igények rugalmas teljesítése
- Garantált minőségi színvonal a folyamatos minőség ellenőrzésnek köszönhetően
- Auditálási lehetőség biztosítása
- Rendkívül széles saját márkás termékkör biztosítása

RotaPack

RotaPack Zrt.

Aktuális ajánlatunk


Kelly kukazsák citromos illattal
Kelly kukazsák citromos
Új termékünk


Kelly kukazsák levendulás illattal
Kelly kukazsák levendulás
Új termékünk


Kiemelt partnerünk

Lacontessa